Muddy Mates

De leukste modder race van het jaar

Event

5km Muddy Mates Mud Run

Je rent samen met 1 of meer Muddy Mates een parcours van 5 km met 12 hindernissen. Muddy Mates draait om plezier en teamspirit! Ren het parcours samen met je Muddy Mate(s) en help elkaar over, door, langs of onder de hindernissen.

Deelnemers ontvangen:

 • Muddy Mates T-shirt
 • Medaille bij de finish
 • Snacks na de race
 • Je eigen Race Nummer
 • Een dag vol plezier en entertainment
 • Alle deelnemers boven de 18 jaar krijgen een gratis biertje in de Beer Garden

*Registratie vindt plaats bij het ophalen van je pakket op de ochtend van de race zelf. Wees op tijd aanwezig om je te kunnen registreren.

Locatie

Ticket prijzen

Koop je tickets hier. Ticketprijzen gaan op vooraf bepaalde tijden omhoog dus koop ze nu voordat het te laat is.

Date of changeIndividualChildTeam ticketFamily ticket
Early Bird €16,25 €6 €14,50 €39,80
Feb 11 @ 17:00 CET €23 €9 €19,50 €59
Mar 17 @ 17:00 CET €29 €9 €26 €75
Mar 31 @ 17:00 CET €32 €12 €29 €79
Apr 18 @ 17:00 CET €35 €19 €30 €79

Afstand

Muddy Mates Run: parcours van 5km. Je moet minimaal 12 jaar zijn om hieraan mee te doen. Mini Muddy Mates Run: Een parcours van 0.5km. Kinderen van 4 tot 11 jaar mogen meedoen. (Begeleiding van ouders voor de allerkleinsten van 4-6 jaar).

Course Map

Map of the Muddy Mates course

Start Tijden

Muddy Mates Run: We hebben 4 starttijden. Om 12:00 uur, 12:20 uur, 12:40 uur, 13:00 uur, 13:20 uur, 15:10 uur, 15:30 uur, 15:50 uur, 16:10 uur, 16:30 uur.

* Opmerking: Als je als ouder later start, is het mogelijk dat je niet op tijd bij de finish bent om samen met je kind(eren) de Mini Mates Run te doen

Mini Muddy Mates

Mini Muddy Mates Run: heeft 4 starttijden. Om 13:30 uur, 13:50 uur, 14:10 uur, en 14:30 uur.

De dag van de race + pakket ophalen

Het ophalen van je pakket kan vanaf 10.00. Alle Mates worden verzocht om een vrijstellingverklaring te tekenen en hun ID mee te nemen om in te kunnen checken en hun race nummer + t-shirt te ontvangen.

Registratiebevestiging en de laatste instructies worden voor de race toegestuurd via de mail.

Outfit Verkiezing

Als jij aan de verkiezing voor de gekste en leukste outfit wilt deelnemen, zorg dan dat je vroeg op locatie bent. Elk teamlid van de deelnemer die de outfit verkiezing wint, krijgt een prijs. De beoordeling van de outfits vindt plaats voor de loop. Een uur na het finishen van de laatste deelnemer  is de bekendmaking van deze prestigieuze prijs. Denk nu alvast na over je meest creatieve, ludieke en modderigste outfit!

Douches & Kluisjes

Douches zijn aanwezig dus na de finish kun je je schoonspoelen. In verband met de natuur mag er geen gebruik gemaakt worden van zeep en shampoo, maar neem wel een extra set droge kleding mee. We hebben genoeg kluisjes om je spullen in te bewaren. Na de finish staat er muziek, eten en entertaiment klaar om te genieten van deze modderige dag.

Eettentjes

Na de finish ben je natuurlijk bekaf en heb je honger als een paard. Bij onze eettentjes kun je beroemde barbecue burgers met modder saus halen en onze muddy shakes proberen. Daarnaast zijn er genoeg sapjes en smoothies, frisdranken en ijskoude biertjes

Zie onze volledige menukaart hieronder:

 1. Butcher & Co – BBQ Burgers with mud sauce
 2. Salads & Co. – Salads pots
  • Caprese
  • Nicoise
  • Caesar
 3. Asian & Co – Asian Sate sandwich - Superlekker pistoletje saté met verse atjar en toppings als gebakken uitjes en seroendeng.

Mud Party!

Na de finish staat volop entertainment klaar om je succes bij Muddy Mates te vieren! Koud bier, live bands, lekker eten en een hoop fun startenongeveer 30 minuten na de finish van de eerste deelnemers. Klik hier voor meer informatie over de Mud Party.

De Prijsuitreiking vindt plaats ongeveer 1 uur na binnenkomst van de laatste deelnemers.

Je maakt kans op de volgende prijzen:

 1. Top 3 snelste mannen en vrouwen
 2. Leukste/gekste outfit
 3. Modderigste Maatje

* De openingstijden van de horeca gelegenheden kunnen veranderen i.v.m. het weer op de dag zelf.

Register to get a free t-shirt