Muddy Mates

De leukste modder race van het jaar

Charity Partners

Muddy Mates rennen voor mini mates!

Olivia Bijgesneden

Amsterdam, zondag 30 maart - Op 19 April zal de eerste Muddy Mates run plaatsvinden in Spaarwoude, Velsen (nabij Amsterdam). Muddy Mates zal geld op gaan halen voor het goede doel Spieren voor Spieren, dat zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

Jeff Povlo (organisator Muddy Mates)hierover: “Ik vind dat elk kind onbezorgd moet kunnen rennen en spelen. Spieren voor Spieren is een fantastisch doel en we hopen dat we zo veel mogelijk geld ophalen zodat zij hun goede werk kunnen voortzetten voor kinderen met een spierziekte.”

Muddy Mates deelnemers kunnen geld ophalen voor hun run via http://muddymates.spierenvoorspieren.nl/. Het geld dat wordt opgehaald zal worden gebruikt voor de organisatie van de Spieren voor Spierendag, het jaarlijkse event voor kinderen met een spierziekte op zondag 14 september in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Jasper Hunting van Spieren voor Spieren: “Het is een geweldige match, we vinden het erg goed dat Muddy Mates een gezonde lifestyle aanmoedigt en het mogelijk maakt om lol te hebben terwijl je fit wordt!”

Olivia Goodrum, een 6-jarig meisje met een spierziekte genaamd SMA type 4, is de speciale ambassadrice van het event. Olivia zal de race aftrappen samen met Muddy Mates’ host Veronica van Hoogdalem.

Muddy Mates is een van de meest toegankelijke mud runs in Nederland en geschikt voor zowel mannen en vrouwen van alle leeftijden. Er is zelfs een kindvriendelijk 500m Mini Muddy parcours voor de leeftijden van 4-11 (onder begeleiding van een ouder) met mini obstakels zodat de kinderen net zoals de volwassen kunnen glijden door de modder en plezier kunnen maken. Het festival gaat de hele dag door met live muziek en lekker eten terwijl de Muddy Mates het parcours afleggen. Er zijn verschillende leuke activiteiten voor diegene die liever niet vies willen worden maar nog steeds gezellig mee willen doen.

Voor meer informatie over Olivia: http://www.spierenvoorspieren.nl/voor-wie-sportjij/olivia/

Muddy Mates is een eendaags evenement op zaterdag 19 april van 11.00 – 22.00 in Spaarwoude (Velsen, nabij Amsterdam).

Register to get a free t-shirt