Muddy Mates

De leukste modder race van het jaar

Over Muddy Mates

Muddy Mates Avontuur

Teams van 2 of meer, rennen samen over een parcours met 12 spannende obstakels. Bij Muddy Mates draait alles om teamspirit. Het parcours ren je samen met je Muddy Mate en jullie helpen elkaar over de obstakels heen.

Obstakels

Het parcours van 5km is opgebouwd uit 12 uitdagende obstakels. Het motto van Muddy Mates is actie, gezelligheid en plezier. Muddy Mates  helpen elkaar waar nodig bij de obstakels.. Klik hier voor meer info over de obstakels.

Mini Muddy Mates

Kids mogen deze toffe actie natuurlijk niet missen. De Mini Muddy Mates is DE modder race voor kids van 4 tot11 jaar. Ze mogen een keertje echt vies worden!  Klik hier om je in te schrijven.

De Regels

Muddy Mates draait om  actie, gezelligheid en plezier. Het is geen race maar een uitdaging waarbij vriendschappelijke competitie gepromoot wordt en we  mensen motiveren bij hun parcours door de modder. Nog belangrijker is dat mensen elkaar stimuleren en plezier hebben!

Veiligheid is nummer 1. Als wij een gevaarlijke situatie zien ontstaan, heeft onze staf het recht om de obstakels en/of delen van het parcours te sluiten op ieder moment en zonder aankondiging. Wees alsjeblieft alert en twijfel niet; als de obstakels je te moeilijk lijken, mag je altijd langs de obstakels lopen.

Muddy Mates Mud Run

  • Minimum leeftijd voor deelname : 12 jaar
  • Het hele circuit loop je samen met je Muddy Mate
  • Sommige obstakels zijn alleen met z’n 2en te overwinnen
  • Helmen kunnen gebruikt worden, maar dit is niet verplicht.

Beleid
Deelname (gereserveerd en betaald) is niet overdraagbaar en geld kan niet worden geretourneerd.

Verander je Muddy Mate:

We accepteren één wisseling van maatje per team. Team registratie kan niet worden overgedragen naar twee compleet nieuwe deelnemers. Je hebt informatie nodig van al je teamleden bij het invullen, we zullen ze toevoegen aan je team en jij wordt aangesloten bij je nieuwe partner! Stuur ons een e-mail naar support@muddymates.eu.

  • Deze verzoeken moeten een week voor de wedstrijddag zijn ontvangen om te kunnen gelden.
  • Als het nodig is je teamlid te veranderen, kan dit tijdens het ophalen van je pakket bij de organisatietent.

Beleid:

Als een natuurramp / terroristische aanslag / een groepsramp of een dergelijk ongeval zich voordoet, welke acties worden dan genomen? We zullen beslissingen nemen op basis van veiligheid. Wedstrijden kunnen worden gewijzigd indien de omstandigheden hierom vragen. Deelnemers van Muddy Mates hebben als eerste recht zich aan te melden voor het volgende evenement.

Muddy Mates is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het risico of ongeval met een individu of een groep. Elke sporter accepteert het risico van zijn entree. Er zal geen restitutie of gratis entree worden toegekend voor andere toekomstige races. Het geld dat je betaald, wordt besteed aan het ontwikkelen van de race.

Register to get a free t-shirt